Welkom

Mijn naam is Anne Balder, Fotografe. Ik ben 21 jaar en woon in Gorinchem. Ik ben momenteel bezig aan de studie diergeneeskunde aan de universiteit in Utrecht, en heb een eigen paard Morris. Daarnaast is mijn grootste passie fotografie, waar ik sinds 2014 actief mee bezig ben. Ik hou ervan de speciale band tussen mens en dier en tussen mensen op beeld vast te leggen. Kijk gerust rond op mijn website, en neem zeker contact op bij vragen en interesse via info@bfocusedfotografie.nl of telefonisch via 06-40731049.

Info en tarieven

Voorbereiding

We beginnen met het bepalen van een datum. Jij laat weten in welke periode je kan, en daarna kunnen we samen een specifieke datum plannen. Houd rekening met ongeveer 3 uur, zodat we zeker genoeg tijd hebben. Ik kan vanaf Gorinchem of Utrecht reizen.

Vervolgens bespreken we de sfeer die je wilt in je foto’s. Hierbij kunnen we eventueel een moodboard maken, zodat we een beeld hebben van wat je graag wilt. Hierop kunnen we de kleding en locatie aanpassen. Heb je juist een bepaalde locatie? Dan kunnen we samen bedenken wat hierbij past.

Tijdens de shoot

Het draait er vooral om dat iedereen een goed gevoel over houdt aan de reportage. Een relaxte sfeer is fijn voor jou, kinderen en dieren. We nemen de tijd voor alle ideeën die we hebben bedacht, maar natuurlijk is er ook plaats voor spontane ideeën of momenten. Zodra we het gevoel hebben dat het erop staat, stoppen we dan ook. Zeker voor kinderen en dieren geldt: genoeg is genoeg.


Tarieven

Paard

Een volledige fotoshoot van uw paard kost €45. Hierbij nemen we alle tijd voor portetfoto's en eventueel rijfoto's, actiefoto's en blackfoto's indien mogelijk. Hierbij ontvangt u 20-25 foto's op webformaat met logo en uw 3 favoriete foto's op afdrukformaat zonder logo.

Hond

Een volledige fotoshoot van uw hond kost €40. Hierbij nemen we alle tijd voor portetfoto's en actiefoto's. Hierbij ontvangt u 15-20 foto's op webformaat met logo en uw 3 favoriete foto's op afdrukformaat zonder logo.Portret, kids en family

Een volledige fotoshoot van uzelf, uw gezin of vriendengroep kost €40. Hierbij nemen we alle tijd voor portetfoto's van de groep en apart. Hierbij ontvangt u 15-20 foto's op webformaat met logo (afhankelijk van de grootte van de groep) en uw 3 favoriete foto's op afdrukformaat zonder logo.


Deze prijzen zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen €0,09 per kilometer vanaf Utrecht of Gorinchem.

Ook is het mogelijk een stalshoot te boeken, en fotografeer ik op evenementen. Voor meer informatie en tarieven, neem even contact op via email info@bfocusedfotografie.nl of neem telefonisch contact op via 06-40731049.


Nabestellen

Naast de foto’s die je krijgt bij de fotoreportage, wil je misschien nog meer foto’s. Je kunt foto’s op webformaat bijbestellen, of foto’s op afdrukformaat en dus zonder logo nabestellen.

Webformaat met logo
Van de selectie met onbewerkte foto’s die je na de shoot nog toegestuurd krijgt, kunt je zo veel foto’s als je wilt bijbestellen voor €1 per foto. Deze zal ik dan nog nabewerken en vervolgens toesturen.

Afdrukformaat zonder logo
Als je de herinnering niet alleen op je telefoon of computer wilt, maar ook afgedrukt, kan je foto’s nabestellen op het originele formaat voor €3 per foto. Deze zijn dus zonder logo, maar daarom niet bedoeld voor delen op het internet. Wel kan je deze foto afdrukken op bijvoorbeeld fotopapier of canvas. Het internetbestand van de bestelde foto krijg je hier gratis bij!